HEB lighting » Hanglampen » Hanglamp Sky-fall

Hanglamp Sky-fall

574.751,172.50

Wissen
Categorie:

Beschrijving

In Sky-Fall omvatten de traditionele glasverwerkingstechnieken de meest geavanceerde LED-technologieën. De vorm van Sky-Fall spreekt tot de verbeelding in zijn herinnering aan oude decanters in kostbaar geblazen glas. De functie verbaast zich dankzij de innovatieve dubbele LED-bron die direct en indirect licht verspreidt. Verkrijgbaar in twee maten en in vijf afwerkingen, Sky-Fall siert zowel wanneer het aan is en wanneer het uit is.

Sky-Fall wordt gekenmerkt door een lichte en bochtige vorm en is een hanglamp in geblazen glas waarin technologische innovatie combineert met de tijdloze schoonheid van de oude glasverwerkingstechniek. De sierlijke vorm van Sky-Fall wordt versterkt door een dun metalen frame. Het licht, zowel direct als indirect, sluit harmonieus aan op de verschillende afwerkingen van de diffuser. Wanneer het op, Sky-Fall fascineert met zijn delicate transparanten; wanneer uit, verbaast het met de bezinningen van zijn glanzende oppervlakte, die een meubilairvoorwerp met een opvallend effect worden.
Sky-Fall heeft een dubbele lichtbron, een dubbele LED-lens aangedreven door de twee steunkabels die door de
diffuser. De 10w LED geplaatst in de onderste lens projecten direct licht door middel van een bepaalde optische lens die de zijkant schittering verwijdert. De tweede 10w LED, geplaatst in het interne deel van de lamp, creëert een indirect licht dat de elegantie van het glas verbetert. De intensiteit van het licht kan naar wens worden aangepast dankzij de dimmer die in de luifel is ondergebracht.
Sky-Fall is verkrijgbaar in twee maten, 22 en 36 cm in diameter, en in vijf verfijnde glanzende afwerkingen.
Gebruikt door zichzelf als een elegante en verfijnde verhelderende object, kan het aanleiding geven tot echt indrukwekkende licht composities bij gebruik op een luifel. Perfect op de speciaal gecreëerde lineaire luifel, Track Short en Track Long met drie of vijf schorsingen, het is veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende soorten huishoudelijke en openbare omgevingen, van een keukenblad tot een barteller.