Werkwijze

Woonruimte valt of staat met goede, passende verlichting. Dat weten de adviseurs van HEB Lighting als geen ander. Kies je voor een (slim) lichtplan van HEB Lighting, dan haal je het beste uit je interieur. Met een lichtconcept weet je precies waar en hoe je de ruimte optimaal kunt verlichten. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het realiseren van 3D lichtplannen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen. De adviseurs van HEB Lighting hebben uitstekende kennis van techniek en zorgen voor een helder plan en directe sfeerbeleving.

Wanneer HEB Lighting inschakelen?

Ben je aan het verbouwen of heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Hoe eerder je onze experts inschakelt, hoe meer mogelijkheden er zijn. Als de plafonds nog open zijn of er moet nog gebouwd worden, kunnen de lichtpunten op elke gewenste plek worden aangelegd. Is je huis al spic en span? Ook dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om de expertise van HEB Lighting in te zetten voor een optimaal verlichtingsplan in huis.

Voordelen van een lichtplan:

  • Direct een sfeerbeleving;
  • Professioneel advies door jarenlange ervaring;
  • Snelle opleverdatum mogelijk;
  • Nooit meer te weinig licht;
  • Altijd duurzame verlichting.

Maatwerk

Een lichtconcept is maatwerk: om een passend plan te maken, de juiste sfeer te creëren en elke ruimte optimaal te verlichten is meer nodig dan een plattegrond met de maten. Hoe is de ruimte ingedeeld? Waar staat de eettafel? En de televisie? Hoe specifieker de informatie, hoe beter het plan aansluit op de wensen van jou als eindgebruiker. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzame producten

Het assortiment van HEB Lighting bestaat uit een serie elegante, duurzame en betaalbare verlichtingsproducten die elke ruimte in huis afmaken. Daarnaast levert HEB Lighting continu maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een lichtconcept of lichtplan in je woning, winkel, kantoor of tuin? Neem dan direct contact met ons op.