HEB lighting » Hanglampen » Hanglamp Nostalgia

Hanglamp Nostalgia

320.00530.00

Wissen
Categorie:

Beschrijving

Met zijn retro gevoel vertelt Nostalgia elegant over haar oude glasblazende lampen in drie bochtige vormen, die naar wil kunnen worden gecombineerd.

De perfectie van het glas, de innovatieve LED-technologie en zes elegante afwerkingen maken Nostalgie tot een uiterst moderne en veelzijdige lamp die zich leent voor het creëren van boeiende sferen, zowel aan als uit.

Elegant en delicaat, Nostalgie is een hanglamp met een uitgesproken retro stijl die het concept van veelzijdigheid interpreteert vanuit een geheel modern perspectief. Dankzij de speciale afwerking van het geblazen glas nemen de discrete vormen zachte rondingen aan, nog aantrekkelijker gemaakt door de verschillende afwerkingen, in een dialoog van vloeiende en levendige reflecties.
Met de drie lampen in verschillende vormen, Klein, Medium en Groot met diameters 12,5 , 20 en 28 cm, verkrijgbaar in zes glanzende afwerkingen, maakt Nostalgie het mogelijk om een groot aantal verlichtingsoplossingen te creëren.

Bijzonder om een tafel te verlichten of een vleugje verfijning en ontspanning te bieden aan de slaapkamer, in lineaire groepen op een bank of schiereiland, of samengesteld in clusters om grote leefruimtes te accentueren met verfijnde landschappelijke effecten, nostalgie maakt het mogelijk om te spelen en inrichten.
Aan een netsnoer hangt Nostalgie een warm en zacht licht dat wordt uitgezonden door een LED-bron van 9w.

De kleurweergave-index (CRI) van 92 behoudt de ware kleur van objecten. Nostalgie is een decoratief element en high-performing set die verleidt met de elegantie van glas, verovert met de harmonie van de proporties, en levert met persoonlijkheid en stijl.